• Carrousel Verzamel2
  Maaltijdverzorging voor kleinschalige zorg
  is onze specialisatie. Met onze maaltijden
  maken we het eten het hoogtepunt van de dag.
 • Keuken Maaltijden
  De nieuw gerenoveerde keuken
  in Apeldoorn is het hart
  van ons bedrijf
 • Carrousel Verzamel
  Uw cliënten willen naast lekker en gezond,
  ook gevarieerd eten. Van Hollandse winterkost
  tot zomerse pastasalade, Care and Cooking serveert
  het allemaal.

Maaltijdverzorging

Van Hollandse winterkost tot zomerse pastasalade

Maaltijdverzorging is onze specialisatie. Met onze maaltijden maken we van een gewoon eetmoment het hoogtepunt van de dag. Een beter welzijn van de cliënt is belangrijk. Lekker en gezond eten heeft hier volgens ons een grote invloed op. Daarom staat een optimale maaltijdbeleving bij ons centraal. Care & Cooking heeft een unieke wijze in de bereiding, levering en regeneratie van maaltijden. Kleinschalig, lekker en met verse ingrediënten, dat is hoe we onze maaltijden bereiden. Uw cliënten willen naast lekker en gezond, ook gevarieerd eten. Ons menu is daarom continu in verandering, we passen het aan aan de wensen van de cliënten. Van Hollandse winterkost tot zomerse pastasalade, Care & Cooking serveert het allemaal. Ook koken we gerechten die de cliënten zelf indienen.

 • InteraktContour

  InteraktContour richt zich op gespecialiseerde zorg en ondersteuning op het gebied van leven, wonen en werken. Voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Deze 24-uurs zorg wordt geboden bij diverse locaties in Oost- en Midden-Nederland. Care and Cooking levert bij acht woonlocaties dagelijks vers bereide maaltijden. Hiermee ontzorgen we in het doen van boodschappen, het bedenken van menu’s en de bereiding hiervan. Samen eten is het hoogtepunt van de dag en de cliënten kijken altijd uit naar onze komst.

  ““…Care and Cooking heeft tijdens de afwezigheid van onze kok een maand lang voor ons gekookt. We vonden het leuk om ons eigen recept in te dienen. Nu had ik op mijn verjaardag huisgemaakte pizza met Serranoham en pesto…”

  Lees meer

 • Robijn woonstudio's

  "De Robijn is een comfortabele, nieuwe vorm van wonen die geheel voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd. Iedereen heeft een eigen zelfstandige woonruimte en er zijn talloze gemeenschappelijke faciliteiten aanwezig, zoals fitness, wellness en een gemeenschappelijke loungeruimte met biljart. Cateraar Care & Cooking verzorgt de maaltijden binnen de Robijn.”

  Lees meer

 • Frion

  Frion

  Frion is een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. Ongeveer 1150 medewerkers begeleiden circa 950 cliënten. Ons werkgebied is globaal Noordwest-Overijssel. Frion gelooft in eigen kracht en ontwikkeling van mensen. Cliënten hebben zelf verantwoordelijkheid voor de manier waarop zij hun leven leiden en komen daarin geregeld voor keuzes te staan. Frion streeft ernaar dat de cliënt zelf zo veel mogelijk verantwoordelijkheid neemt voor beslissingen en over de uitvoering daarvan. Bij de woonlocaties zorgen medewerkers en het netwerk van de cliënt dat cliënten zo prettig mogelijk leven en zelf de regie houden. Zo levert Care & Cooking hun maaltijden bij de cliënten.

  Lees meer

 • De Kokende Buurman

  De Kokende Buurman

  Kent u hem al? De vrolijke buurman die altijd fluitend door de straat loopt? En die spontaan zelfgemaakte lasagne komt brengen wanneer u even niet achter het fornuis kan staan? Dat zijn wij!

  Bij ons heeft u elke dag de keuze uit twee hoofdgerechten, deze zijn met verse producten en ingrediënten gemaakt. Wanneer we iets lekkers voor u hebben bereid, bezorgen we het vervolgens bij u thuis.

  Daarnaast heeft u bij ons inspraak in de gerechten die we op tafel zetten. Wanneer u bijvoorbeeld uw lievelingsrecept naar ons opstuurt, kijken wij of we dit gerecht voor iedereen op tafel kunnen zetten. We zijn daarom erg benieuwd wat uw favoriete gerechten zijn!

  Lees meer