• Carrousel Verzamel2

Even voorstellen

Jurjen Vernooij

Mijn naam is Jurjen Vernooij, een afgestudeerde ondernemer van het Hoger Hotelonderwijs. Tijdens mijn studie werkte ik in keukens in Nederland en het buitenland. Na mijn studie begon ik als parttime kok in de zorg op twee verschillende woonlocaties.

Deze woonlocaties zijn ingericht voor jongeren met een niet aangeboren hersenletsel (NAH). Ik ben toen gevraagd om te koken voor de bewoners en medewerkers, omdat ze ontevreden waren over de kwaliteit, versheid en keuze van de maaltijden. Al snel werd ik overladen met positieve reacties over de maaltijden die ik maakte. Tijdens mijn werk daar heb ik veel bewondering gekregen voor de mensen met een NAH. Ze focussen zich op wat ze nog wel kunnen en halen daar ontzettend veel plezier uit. Het was fantastisch dat de cliënten mij dagelijks hielpen met koken en veel interesse toonden in voeding.

Al mijn ervaringen zorgden ervoor dat ik startte met mijn eigen bedrijf: Care & Cooking. Het heet niet zomaar Care & Cooking. ‘Care’ staat voor mijn enthousiasme voor goede zorgverlening. ‘Cooking’ staat voor de bevrediging die ik ervaar in het bereiden van goede, verse maaltijden. Het doel van het bedrijf: verse maaltijden van de hoogste kwaliteit leveren, met de nadruk op ‘Care’. Wij doen een stap extra voor de klant.