top of page

LUNCH

BORREL 

Voorafgaand aan een diner of de perfecte afsluiting van een zakelijke vergadering is de borrel. Van luxe amuses tot uitgebreide borrelplanken – we regelen het graag.

Dé smaakmaker op locatie!
Naast onze amibities op het gebied van maaltijdverzorging in de zorg, zijn wij gespecialiseerd in catering op locatie. Inmiddels zijn wij vaste smaakmaker van onder andere de Apenheul, City Lounge Apeldoorn en PCBO Apeldoorn.

DINER & BUFFET

Walking Diner tijdens een bruiloft, een uitgebreid Streetfood-buffet of een meer traditionele invulling? Wij verzorgen het graag. Een viergangen diner in een hooischuur of een chique diner met lange, gedekte tafels?
Geen probleem!

  • Facebook
  • Instagram

T. 06 517 798 75 

DINER & CATERING

Borrel, Lunch & Evenementen

locatie catering champagne
Viergangen diner Catering

Huisgemaakte soep, vers belegde broodjes en frisse salades. Wij hebben alles in huis om een heerlijke lunch te verzorgen. Uitgebreid lunchen, lunch To-Go of een lunch voor de crew van een evenement: wij maken er wat lekkers van!

Bruiloft en partijen

EVENEMENTEN

Wij helpen graag met de invulling van de catering op een evenement. Het eten/drinken hoort tenslotte ook bij het visitekaartje wat je afgeeft! Speciale wensen, met betrekking tot een thema deze dag? Wij gaan er mee aan de slag.

Catering amuse
Tjeezp!X Chantal vd Heijden -2-27.jpg

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

bottom of page