• Carrousel Verzamel2
  • Keuken Maaltijden
  • Carrousel Verzamel

DAGVERS

Zelfs vers gesneden salades

De menu’s van Care & Cooking zijn samengesteld aan de hand van de volgende kernwaarden:

Dagelijks
Care & Cooking bereidt en levert voor iedere dag een compleet menu. Onze menu’s zijn een gezonde variatie van gerechten uit het seizoen.

Aangepast
Feedback van de cliënten? Wij passen onze maaltijden graag aan. Is er een cliënt jarig? Valt er iets te vieren? Cliënten kunnen dan zelf gerechten aanvragen of eigen recepten indienen.

Gevarieerd
Onze maaltijden bestaan uit typisch Hollandse gerechten, maar ook uit internationale gerechten. Bij het samenstellen van menu’s houden wij rekening met trends. We variëren met vis-, vlees- en vegetarische gerechten.

Volwaardig, vers en voedingsrijk
Wat betekent dat nou eigenlijk? Wij keuren onze menu’s op volwaardigheid en voedingswaarde. Na bereiding koelen we de maaltijden binnen korte tijd terug, zodat we ze vers gekoeld op locatie kunnen aanleveren. Wij gebruiken geen conserveringsgassen en -middelen. Onze maaltijden moeten binnen 48 uur na bereiding geconsumeerd worden. Hierdoor staan zelfs vers gesneden salades wekelijks op het menu!

E
xtra service

Wij doen altijd een stapje extra voor de cliënt. We leveren niet alleen maaltijden, we staan ook regelmatig samen met cliënten in de keuken. Zo hebben we persoonlijke contact en interactie met de cliënt.

Regionaal
Wij leveren onze diensten door heel Nederland. Voor onze inkopen maken we een bewuste afweging tussen lokale leveranciers.

Seizoensgebonden

Voor onze menu’s kiezen we voor producten uit het seizoen. Dit zorgt voor variatie in onze menu’s.