• Carrousel Catering1
  Care and Cooking verzorgt complete
  meergangendiners op locatie.
 • Lounge
 • Tafel En Amuse
  Een luxieuze borrel in de nieuwste hotspot van Apeldoorn, de Citylounge.
  Ruim 1.400 m2 topdesign geheel gericht op wijn. Aan Care & Cooking werd
  gevraagd om een viergangendiner voor de avond te organiseren.
  In samenspraak met de eigenaar van de City Lounge hebben wij de volgende
  gerechten geserveerd, met oog op de wijn die werd geserveerd:

  - Carpaccio van het vechtdalrund met truffelmayonaise
  - Amuse soepje van gerookte paling met Hollandse garnalen en crème fraîche
  - Slow cooked kalfssukade met gepofte rozemarijn krieltjes
  - Huisgemaakte chocoladebrownie

Catering

Luxe amuses tot compleet verzorgde viergangendiners 

Care & Cooking verzorgt samen met een aantal partners catering op maat, met onder andere: uitgebreide lunches; compleet verzorgde buffetten op maat (denk aan Paasbrunch en Kerstbuffet); luxe amuses en compleet verzorgde viergangendiners. Neem gerust contact met ons op voor een passende aanbieding.

Cateringpartners

Care & Cooking verzorgt voor een aantal vaste partners de meest uiteenlopende opdrachten.

Catering op maat

Care & Cooking is niet enkel op het gebied van maaltijdverzorging de unieke smaakmaker op locatie. Care & Cooking verzorgt samen met een aantal partners catering op maat, met onder andere: uitgebreide lunches; compleet verzorgde buffetten op maat (denk aan Paasbrunch en Kerstbuffet); luxe amuses en compleet verzorgde viergangendiners.

Kookworkshop

Onze ruim opgezette gerenoveerde keuken in Apeldoorn is het hart van onze operatie. Hier bereiden wij onze maaltijden en bereiden wij de catering voor. U kunt hier ook terecht voor onze op maat gemaakte kookworkshop. Wij leren u de basis kooktechnieken en bereiden samen een compleet diner, dat we vervolgens uitserveren in ons restaurant. Ideaal om een vergaderdag mee af te sluiten of om samen met een groep vrienden te doen.

 • City Lounge, Apeldoorn

  City Lounge, Apeldoorn

  In voormalige bankkluizen zijn prachtige, exclusieve, fraaie loungeruimten gesitueerd, waar u uw zaken, vergaderingen of bedrijfsfeesten kunt organiseren. City Lounge biedt plaats voor groepen van 15 tot 300 personen. Care and Cooking is de vaste cateraar van City Lounge.

  “…Care and Cooking heeft voor ons een diner verzorgd. We zaten heerlijk in de City Lounge te dineren, terwijl de gerechten voor onze neus werden bereid. Ik vond de ossenhaas omwikkeld met gerookt spek en een jus van gepofte knoflook erg lekker. Mannen bedankt!...”

  Lees meer

 • Vergadercompany, Apeldoorn

  Vergadercompany, Apeldoorn

  De Vergadercompany verzorgt en faciliteert vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten op onder andere de bijzondere locatie Radio Kootwijk. Op deze inspirerende locatie kunt u vergaderen, trainen of presenteren met een bijzondere belevenis. Care & Cooking is de vaste cateraar van de Vergadercompany.

  “…Care & Cooking heeft een zelfbedachte picknick verzorgd op de Veluwe bij Radio Kootwijk. De persoonlijke aanpak en het meedenken over het invullen van onze bijeenkomst sprak ons erg aan. Volgend jaar zijn we terug…”

  Lees meer

 • Vermaat, Zwolle

  Vermaat is een toonaangevend bedrijf in horeca- en retailconcepten en ontwikkelt concepten op maat voor bijvoorbeeld het ziekenhuis Isala te Zwolle. Vermaat kiest voor een goede samenwerking met haar partners. Partners die naadloos aansluiten op de organisatie en die bijdragen aan gezamenlijke doelstellingen. Na een proefperiode heeft Vermaat de voordelen van Care & Cooking catering op maat ervaren. Sindsdien is Care & Cooking de vaste cateraar van Vermaat.

  Lees meer

 • Tge
 • Mams
 • Logo Vermaat
 • Logo Societeit
 • Libema
 • Coda