• 0006 Keuken Closer
  Met onze verse maaltijden zijn
  we de vaste smaakmaker van een aantal
  zorginstellingen waar jongeren met
  een lichamelijke beperking wonen.
 • Carecooking
  Care & Cooking, een unieke
  aanbieder van verse maaltijden.
  Van een uniek concept in
  maaltijdverzorging tot
  catering op maat.
 • Carecooking2
  Unieke smaakmaker op locatie

Care & Cooking

Verse maaltijden, lekkernijen en meergangendiners

Care & Cooking is een brede aanbieder van verse maaltijden. Daarin zijn wij uniek. Daarnaast is Care & Cooking cateraar van zowel lekkernijen als van meergangendiners. Steeds meer mensen hebben behoefte aan een goede, vers bereide maaltijd. Dit merken wij in de zakelijke markt, waar we voor een aantal vaste partners het hoge segment bedienen. We merken het ook aan de cliënten in de zorgsector, waar naast smaak ook beleving een belangrijke rol speelt. Cliënten nemen geen genoegen meer met kant-en-klaar en massa, maar gaan voor smaak en gezond.

Ontzorgen in volledige maaltijdverzorging
Maaltijdverzorging is onze specialisatie. Met onze verse maaltijden zijn we de vaste smaakmaker van een aantal zorginstellingen, waar jongeren met een lichamelijke beperking wonen. Wij verzorgen en ontzorgen onze klanten. Van bestelproces tot levering in de keuken.

Samen eten. Het hoogtepunt van de dag

Niet de massa, maar de smaak staat voorop. Dat maakt Care & Cooking uniek. Persoonlijk contact met cliënten vinden wij erg belangrijk. We passen onze maaltijden graag aan aan de wens van de cliënt. Is er een cliënt jarig? Valt er iets te vieren? Cliënten kunnen dan zelf gerechten aanvragen of een eigen recept aanleveren.

Samen koken op locatie. Gezellig!
We koken regelmatig live op locatie voor en met de cliënten. Zo kunnen we gerechten maken die normaal niet kunnen. Samen pizza’s en pannenkoeken bakken, gezellig! De cliënten kijken ernaar uit. Het koken op locatie is inbegrepen bij de maaltijdverzorging.